У Москві велика пожежа: горить адміністративна будівля, всередині можуть бути росіяни (відео)

3 мая 2024 г. в 06:40

У столиці Росії, Москві, ввечері 2 травня спалахнула потужна пожежа в адміністративно-виробничій будівлі на сході міста. Площа пожежі склала понад 2,5 тисячі квадратних метрів, всередині можуть залишатися росіяни. Для гасіння пожежі довелося залучати навіть авіацію.

Російські інформаційні канали, які повідомили про пожежу, пишуть, що дим від пожежі можна побачити за кілька кілометрів. Також вони опублікували низку відео з місця подій.

Відомо, що пожежа спалахнула близько 22 години. Загоряння сталося у приміщеннях заводу із виробництва штучного каменю на вулиці Буракова. Полум'я спочатку спалахнуло у меблевому цеху на третьому поверсі будівлі, потім швидко поширилося ще на два поверхи. На додаток, на площі в 1000 кв. метрів обвалилася покрівля цеху.

До гасіння пожежі залучили 120 одиниць особового складу, 35 одиниць наземної техніки та два пожежні гвинтокрили з Московського авіаційного центру. Всередині палаючої будівлі можуть перебувати ще росіяни, проте інформації щодо постраждалих поки що не було.

informator.ua

EXMO affiliate program