Лижний курорт «Буковиця»: легко вчитися і відпочивати по-справжньому

13 апреля 2017 г. в 14:35

Лижний курорт «Буковиця»: легко вчитися і відпочивати по-справжньому

Вражаючий і повноцінний відпочинок – який він? Валятися цілими днями під пекучими сонячними променями і нічогісінько не робити, чи долати на лижах та бордах снігові полотна, відчуваючи адреналін і вдихаючи кришталево чисте гірське повітря?

А на додачу – ще й милуватися незабутніми краєвидами. У цій статті ми розповімо вам про один із наймолодших гірськолижних комплексів країни. Гірськолижний курорт України «Буковиця» розпочав свою роботу лише на початку 2016 року. Але навіть досвідчені лижники і сновбордисти, які встигли відвідати його, кажуть: їх дійсно було чим подивувати. Адже довіривши свій відпочинок професіоналам, вони отримали якісний результат і заощадили час та гроші.

Трохи про лижний курорт «Буковиця»

Гірськолижний комплекс «Bukovytsia» розташований у місті Борислав Львівської області. Колись на цих просторах тренувалися призери і переможці всесоюзних змагань. Нині сюди приїжджають відпочивати, а іноді проводяться змагання. Цьогоріч на схилах комплексу «Буковиця» відбувся другий етап Кубку України з гірських лиж. А крім того, пройшли змагання любителів гірськолижного спорту, які хотіли перевірити рівень своєї майстерності. Ще один турнір влаштували для дітей-любителів гірськолижного спорту. Цей міжнародний кубок проходить щорічно. Цьогоріч змагалися дитячі спортивні команди з України, Польщі та Словаччини.

У новоствореному комплексі – найсучасніше обладнання та технічні споруди, які мають сертифікат міжнародних стандартів. Отже, умови для активного відпочинку – безпечні та комфортні. Так само, як і надійне гірськолижне спорядження, за якість якого відповідають провідні виробники світу. Пункт прокату у гірськолижному комплексі налічує понад 300 комплектів лиж та сновбордів, то ж кожен зможе підібрати зручне для себе обладнання.

У «Буковиці» повноцінно працюють дві гірськолижні траси, довжиною 1000 та 900 метрів відповідно. На схилах розміщено три витяги. Але на цьому лижний курорт не зупиняється і вдосконалює власну інфраструктуру.

Високопрофесійні фахівці гірськолижного спорту допомагають початківцям, дітям та спортсменам-аматорам

На базі комплексу працює гірськолижна школа. Фахівці працюють із різними категоріями відвідувачів, і в результаті маленькі діти чи початківці стають на лижі чи сновборд, а спортсмени-аматори набираються необхідного досвіду, аби брати участь у змаганнях.

Будьте певні: якщо ви сумніваєтесь у своїх знаннях та навичках – ліпше зверніться до послуг інструктора з гірських лиж. Ваше навчання або покращення навичок – це ваша власна безпека та безпека тих, хто поруч.

Тривалість та інтенсивність занять – обираєте самі. Чи це буде індивідуальне заняття, навчання у малій чи великій групі – так само на ваш розсуд. А втім, є важливе «але»: вчитися в групах з трьох і більше осіб можуть лише ті, хто вже володіють базовими навичками (зупинятися, повертати, користуватися витягом тощо).

Крім індивідуальних занять, лижна школа «Bukovytsia ski school» пропонує дві навчальні програми для любителів гірськолижного спорту: 6-денну (п’ятниця – середа) та школу вихідного дня (п’ятниця – неділя). Це чотири години занять із використанням траси слалому-гіганту, та ще година для проведення відеоаналізу. У фіналі – проведення змагань. У школі окрім лижних груп набирають також сноубордичні та дитячі.

Ознайомитись із цінами на прокат гірськолижного спорядження та абонементи, а також вартість навчання у лижній школі ви можете на сайті «Буковиці».

Як дістатися до гірськолижного курорту «Буковиця»

Гірськолижний комплекс «Bukovytsia» розташований між двома курортами – Трускавець та Східниця, у місті Борислав Львовської області, то ж добиратися до нього дуже зручно. Найближчий залізничний вокзал – у Трускавці, а найближчий аеропорт – у Львові.

Неподалік від комплексу – одразу кілька великих населених пунктів: Трускавець – 4,8 км, Дрогобич – 16,2 км, Східниця – 17,8 км, Самбір – 40 км, Стрий – 40,1 км.

EXMO affiliate program