Різноманітний вибір світлодіодних ламп: як обрати?

23 декабря 2016 г. в 13:41

Різноманітний вибір світлодіодних ламп: як обрати?

Світлодіодні технології перевершують будь-які інші джерела штучного світла по всіх параметрах. Одним з найбільш жирних плюсів на користь світлодіодів є висока економія електроенергії. Сучасні світлодіодні лампи купити в Україні варто хоча б тому, що сьогодні електрику в цій країні обходиться дуже дорого не тільки для підприємств, але і для рядових жителів. Економія енергії є не єдиним плюсом світлодіодних ламп. Серед їх переваг перед іншими джерелами штучного світла можна виділити:

  • Екологічність, відсутність ІК і ультрафіолетового випромінювання, ртуті, фосфору та інших шкідливих речовин.
  • Широкий діапазон колірних температур.
  • Робота в будь-яких погодних умовах.
  • Висока міцність, вібростійкість і опірність механічних пошкоджень.
  • Адаптація під будь-який тип світильників.
  • Тривалий термін служби - до 50 000 годин.
  • Низький рівень електромагнітної пульсації.
  • Комфортний для очей людини світло.

Лампочка світлодіодна для домашнього використання

Затишок і комфорт будинку або квартири багато в чому залежить від освітлення. Світлове оформлення кімнати за допомогою світлодіодів здатне повністю перетворити навіть самий непривабливий інтер'єр. Лампочка світлодіодна, як найбільш сучасний джерело світла, може застосовуватися не тільки для місцевого, а й для декоративного освітлення. За допомогою її рівного світла можна візуально збільшити обсяг кімнати, підняти стелю, зробити простір легким і невагомим, підкреслити найбільш виграшні деталі обстановки.

Світлодіодні лампи встановлюються в стельові світильники, люстри, бра, торшери, нічники. Використовуються для декоративного підсвічування меблів, скляних етажерок, дзеркал, приліжкові ніш. Застосовуються для освітлення внутрішнього оздоблення шаф і антресолей, приміщень з малою площею - коридори, лоджії та ін.

Купити світлодіодні лампочки для ландшафтного освітлення

Ландшафтне освітлення несе в як практичні, так і декоративні функції. З його допомогою можна створювати цікаві ефекти в саду, надаючи йому нотки чарівництва і чарівності. Купити світлодіодні ламп окуляри можна для красивої підсвічування водойм, газонів, садових скульптур, альпінарію, фонтанів, рослинних об'єктів. Світло може бути як прожекторним, так і спрямованим. Практичне освітлення полягає в підсвічуванні доріжок, ступенів, воріт, периметра ділянки.

Світлодіодні лампи в торгівлі

Завдяки LED висвітлення можна показати товар у вигідному світлі, звернути на нього увагу покупця, надати більш апетитний вигляд продуктів, змусити сяяти ювелірні прикраси. Крім того, грамотно підібране освітлення створить потрібну атмосферу, налаштує на позитивний лад, зробить перебування в магазині приємним як для покупців, так і для продавців. Придбати будь-які моделі світлодіодних ламп можна в інтернет магазині Ledstorm. Відчуйте всю красу LED освітлення разом з Ledstorm.

EXMO affiliate program