Британці визначили 10 правил щастя

14 апреля 2011 г. в 11:42

Рух "За щастя" стверджує, що його правила щастя засновані на новітніх наукових розробках, які дозволяють людині знаходити в житті і в самому собі "нові джерела щастя".

 

 

Заснований нещодавно у Лондоні міжнародний рух "За щастя" запропонував десять правил, виконання яких має допомогти людям відчути себе щасливими. Як йдеться у основоположних документах нової організації, мета руху полягає в тому, щоб утворити "масовий глобальне рух для кардинальної зміни стилю життя сучасного суспільства".

Ініціативна група нового руху була утворена в листопаді 2010 року представниками наукового світу Великобританії. Проте лише днями воно отримало офіційний статус. За інформацією засновників, в організацію на сьогодні вступили близько 4500 осіб з майже 60 країн світу.

За словами представника "За щастя", професора Річарда Лейарда, "незважаючи на вражаючий матеріальний прогрес, досягнутий в останні п'ять десятиліть індустріальним світом, люди не стали щасливішими", навпаки, у них з'явилися нові турботи й розчарування. Лейард зазначив, що мета руху - змінити цю нездорову ситуацію.

Рух "За щастя" стверджує, що засновує свою діяльність на новітніх наукових розробках, які дозволяють людині знаходити в житті і в самому собі "нові джерела щастя".

Рецепти щастя від британських вчених:

1. Щастя - не в тому, щоб брати, а в тому, щоб давати. У вільний час займіться роботою у благодійній організації на громадських засадах.

2. Більше спілкуйтеся, згадайте про друзів, з якими останнім часом втратили контакт.

3. Займайтеся фізичними вправами - наприклад, здійснюйте пробіжку.

4. Зверніть увагу на світ навколо, приділіть час спогляданню навколишньої природи.

5. Не припиняйте займатися самоосвітою - наприклад, вивчите іноземну мову.

6. Ставте перед собою конкретні цілі і досягайте їх.

7. Нехай ваші поразки вчать вас виправляти помилки, підніматися і знову йти вперед.

8. Дотримуйтеся позитивного підходу: зосереджуйтесь на щасливих моментах свого життя.

9. Приймайте себе таким, яким ви є, не зациклюючись на власних недоліках.

10. Відчуйте себе частиною будь-якого співтовариства: вступите в яку-небудь організацію чи клуб.

Зазначимо, як нещодавно повідомляли британські дослідники, до 70-ти років люди не знають, що таке справжнє щастя: чим старшою людина стає, тим більше задоволення від життя вона отримує.

 

Источник: newsru.com 

 

Британці визначили 10 правил щастя 

 



 

 

 

EXMO affiliate program