Lady Gaga оплакувала жертв терактів 11 вересня напівоголеною

12 сентября 2011 г. в 19:48

У цей сумний день епатажна співачка вибрала для себе образ "сицилійської" вдови.

15.jpg

 

Зірки шоу-бізнесу приєдналися до загальнонаціональної річниці терактів 11 вересня у Нью-Йорку. Не залишилась осторонь і Lady Gaga: епатажна співачка в неділю теж одягла траур. Але зробила це як завжди екстравагантно.

Коли лімузин скандальної зірки пригальмував на одній з вулиць Нью-Йорка, перехожі не повірили своїм очам: з автомобіля випурхнула Стефанія, з ніг до голови отягнута в чорне.

У цей сумний день співачка вибрала для себе образ "сицилійської" вдови: чорне плаття довжиною до середини коліна, на голові - мереживна маньтілья, що плавно переходить в широку накидку, туфлі на височенних шпильках в тон. У руці - квадратна шкіряна сумочка, на очах - темні окуляри, біляве волосся укладене в акуратні локони.

Гагу можна було б назвати справжньою леді в елегантній жалобі, якби не одне "але": її мереживна сукня була абсолютно прозорою!

"Слава богу, вона хоча б одягла нижню білизну", - відзначали перехожі і папараці, які спостерігали, як співачка вибралася з лімузина і твердою ходою попрямувала в найближчий бар.

Як і багато зірок, Леді Гага в цей жалобний день не втрималася від спогадів і в інтерв'ю висловила своє ставлення до трагедії 11 вересня:

"Я дивилася, як падають вежі, стоячи на даху своєї школи і тримаючи за руки моїх друзів. Я не знаю ... у мене така близькість і така ніжність до Нью-Йорку - немов до чоловіка, якого я люблю і за якого ніколи не вийду заміж ... Я записала так багато пісень у своєму новому альбомі, і в кожній з них є щось, присвячене Нью-Йорку", - розповіла співачка.

 

14.jpg

 

Источник: kp.ru

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

Lady Gaga оплакувала жертв терактів 11 вересня напівоголеною

 

EXMO affiliate program