10 «гумконвой Путіна» привіз «ополченню» нових новобранців і військову техніку — бойовик «Кадет»

22 декабря 2014 г. в 03:08

Поки російські ЗМІ повідомляють співвітчизникам про доставку в Україну чергової «гуманітарної допомоги», представники бойовиків радіють в соцмережах прибувшому з Росії підкріпленню з «новобранців і техніки».

 Про це на сепаратистському ресурсі «Зведення від ополчення Новоросії» повідомляє бойовик з позивним «Кадет».


Після отримання необхідної допомоги з Росії, бойовики ЛНР встановили новий укріплений блокпост близько Фащевки.


«Автомобілі гуманітарного конвою з РФ вранці перетнули кордон і рухаються до Луганську і Донецьку. По ЛНР: Ополчення отримало підкріплення — новобранці і техніка, так що армія Новоросії зростає. Загони ополчення звели блокпост і укріпрайон перед Фащевкою», — повідомляє в соцмережі «Кадет».


«Зібрав по крупицях інформацію по ДНР. Горлівський напрям: Нєлєповка — зміцнюється ВСУ. Ополчення ж в частині Новогродского і Ленінському є. Дебальцевська кишеню — Веселогоровка все-таки під ополченням. Троїцьке під ВСУ», — додає він.


Тим часом російські пропагандистські ЗМІ продовжують повідомляти, що десятий «гуманітарний конвой» вже розвантажується в окупованому проросійськими терористами Донецьку: «180 вантажівок привезли на Донбас речі першої необхідності, медикаменти, продукти харчування, будматеріали, а також новорічні подарунки для дітей».


Раніше ми повідомляли: Десята колона гуманітарної допомоги Донбасу від Російської Федерації вранці прибула на російсько-український кордон і зараз проходить митний огляд. Колона складається з понад 180 вантажівок.


Як повідомлялось раніше, президент України Петро Порошенко зазначав, що покладає надії на реальні зрушення в процесі мирного врегулювання ситуації на Донбасі «відповідно до чітких домовленостей про вихід на лінію розмежування сторін, обмін полонених та забезпечення доставки гуманітарних вантажів, яких потребує населення окупованих територій».


Преса України

EXMO affiliate program