10-річний силач Пантелей Бахматов встановив рекорд України - на шиї протягнув 1,5-тонний автомобіль

31 августа 2011 г. в 20:09

Хтось тягне додому книжки – а 10 річний Пантелей Бахматов автомобілі. Такі здібності школяр успадкував від батька, відомого силача.

15.jpg

 

Парк Перемоги у дарницькому районі столиці на цілу годину перетворився на циркову арену. Десятирічний силач Пантелей Бахматов встановлював рекорд України. Хлопець повинен був на шиї протягнути півторатонний автомобіль з чотирма людьми  аж  26 метрів.

 

За дійством пильно спостерігали експерти Національного реєстру рекордів. Хлопець став наймолодшим рекордсменом України.

ВАЛЕНТИН ЩЕРБАЧЕВ - ЕКСПЕРТ НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЄСТРУ РЕКОРДІВ:
Ризикований був варіант, але батько у нього атлет. Тренованість у хлопця з 3-х років, так що ми стали свідками унікального явища.

ПАНТЕЛЕЙ БАХМАТОВ – ДЕСЯТИРІЧНИЙ СИЛАЧ:

Меня зовут Пантелей, мне 10 с половиной лет, сегодня я бил рекорд Украины, тянул машину с 4-мя пассажирами. Море радости получил.

Неймовірну силу хлопець успадкував від батька. Чоловік – чемпіон світу серед атлетів. Свого часу він руками розривав залізні ланцюги, жонглював гирями та підіймав зубами ядра вагою 32 кілограми. Коли ж хвороби підкосили силача, він став шукати послідовника. І знайшов!

ВОЛОДИМИР БАХМАТОВ -  БАТЬКО:

Поздравляю сынок, я говорил что у тебя все выйдет. Я в тебя верил.

Батько силача сподівається, що скоро син почне виступати у цирку, щоб  заробляти гроші своїми здібностями. Бо те, що може десятирічний хлопець, дорослому не під силу.

ВАЛЕНТИН ЩЕРБАЧЕВ - ЕКСПЕРТ НАЦІОНАЛЬНОГО РЕЄСТРУ РЕКОРДІВ:
Він встановив перший у своїм житті рекорд, рекорд на всю Україну -протяг машину вагою 1596.9 кг  на відстань 26 м. Унікальне досягнення.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

10-річний силач Пантелей Бахматов встановив рекорд України - на шиї протягнув 1,5-тонний автомобіль

 

EXMO affiliate program