12-річна дівчинка вбила себе, щоб стати донором для батька і брата

6 июля 2011 г. в 14:40

Школярка з бідної індійської родини вбила себе, щоб її нирку зміг собі пересадити брат, а очі - батько.

13a.jpg

 

12-річна школярка з Індії Мампі Саркар скоїла самогубство, щоб врятувати хворих батька і брата.

Дізнавшись, що брату потрібна донорська нирка, а у батька важке захворювання очей, дівчинка отруїла себе і залишила передсмертну записку, в якій заповіла свої органи рідним.

Трагедія сталася у Джхорпара в штаті Західна Бенгалія. Родина Саркар жила дуже бідно, її батько працював чорноробом, і від важкої роботи і поганого харчування почав сліпнути.

А старшому братові Мампі була терміново необхідна пересадка нирок, але сім'я, яка недоїдала, природно, не могла зібрати грошей на таку операцію.

Мампі постійно чула повні відчаю розмови дорослих, які не уявляли, як жити не далі. І вирішила пожертвувати собою заради їхнього блага.

27 червня дівчинка випила пестицид, яким обприскують листя рослин. Їй стало дуже зле, її віднесли до місцевої лікарні, де вона у страшних муках померла.

Лише через день після кремації тіла батьки знайшли на її ліжку записку, в якій Мампі просила рідних взяти її органи для трансплантації. Рідні школярки досі не можуть оговтатися від того, що, самі того не знаючи, стали причиною її смерті. Більше того, ця жертва виявилася марною, адже тіло загиблої встигли, за місцевими звичаями, спалити.

 

Источник: timesofindia.indiatimes.com

 

12-річна дівчинка вбила себе, щоб стати донором для батька і брата

 

 

EXMO affiliate program