18-річний батько бив дев'ятимісячного сина ногами і кидав об стіну, щоб не плакав

19 октября 2011 г. в 20:20

На Київщині 18-річний батько жорстоко побив свою дев'ятимісячну дитину, нанісши нещасному немовляті числені травми.

18.jpg

 

На Київщині через побиття батьком 9-місячна дитина отримала гематому лобної ділянки головного мозку, перелом плечової кістки зі зміщенням, множинні забої м'яких тканин в ділянках суглобів.

Про це стало відомо від медиків лікарні, куди немовля доставила швидка допомога, заявили в прес-службі МВС.

На місце пригоди правоохоронці виїхали одразу, проте батька-недолюда вдома не було. Він переховувався у товариша, де його і затримали.

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей Київщини Олександра Дудника, горе-батько разом із дружиною та сином були вдома. Малюк почав плакати, батько закрив малюку рота. Хлопчик не стихав, тоді чоловік почав лупцювати його руками і ногами. Бив головою об стіну та кидав на підлогу. Мати кинулася захищати дитину. Чоловік побив і її.

За даним фактом обухівська міліція порушила кримінальну справу за умисне тяжке тілесне ушкодження. На сьогоднішній день чоловік перебуває під вартою. Свою провину він визнав повністю. Слідчі дії тривають, після отримання результатів проведених експертиз, в тому числі і психіатричної, справу буде передано до суду. За побиття немовляти батькові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Раніше На Миколаївщині дружина повідомила чоловіку радісну звістку, що той стане батьком. У відповідь молодий татусь почав бити жінку по животу та робити все, аби дитя не з'явилося на світ. Життя майбутнього малюка для матері було важливіше, відтак вона взяла ножа і зарізала дебошира.

 

Источник: ТСН

 

18-річний батько бив дев'ятимісячного сина ногами і кидав об стіну, щоб не плакав

EXMO affiliate program