25-літня жінка посварилася з чоловіком і викинула з третього поверху свою шестимісячну доньку

27 октября 2011 г. в 17:20

Дикий випадок стався в селищі Булавинське міста Єнакієве Донецької області. 25-літня жінка в ході сварки з чоловіком викинула з балкона третього поверху свою шестимісячну доньку Вікторію. Дівчинку мабуть охороняв сам Бог. На вулицю встигла вибігти бабуся дитини яка якимось дивом зловила онучку на руки.

 okno.jpg
У  Донецькій області мати викинула з балкона третього поверху свою 6-місячну дочку. Дитину дивом спіймала рідна бабця, але вона не змогла втриматися на ногах і разом з онучкою впала на землю. У дівчинки струс мозку середньої тяжкості.

Сусіди кажуть – матір  дитини неадекватна: вона нібито постійно скандалить, б’є своїх родичів, виганяє чоловіка з квартири.

Звати дівчинку Вікторія, зараз вона у лікарні. Медики кажуть, що  ускладнень після падіння бути не повинно.

Три доби  мати дівчинки провела у  міліції, прокуратура просила санкцію  на  арешт жінки, але суд відмовив. Зараз жінка вдома, дочку у лікарні вона не провідує і ні з ким не хоче розмовляти.

Прокуратура міста подала апеляцію на рішення суду і наполягає на негайному арешті матері. Адже ніхто не гарантує, що вона знову не спробує вбити свою дитину.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

25-літня жінка посварилася з чоловіком і викинула з третього поверху свою шестимісячну доньку

EXMO affiliate program