33-річна вчителька на камеру зґвалтувала в мотелі школяра

9 августа 2011 г. в 17:45

Жінка зґвалтувала в мотелі 16-річного юнака, причому процес наруги був знятий на відео.

22.jpg

 

У сексуальному злочині підозрюється 33-річна Тара Дрісколл з району Бейшор на Лонг-Айленді. Вона була затримана поліцією після того, як відеокадри її статевих актів з підлітком опинилися в розпорядженні слідчих.

Жертвою насильства з боку вчительки-педофіла став 16-річний учень старшої школи Campus Magnet, розташованої в районі Камбрія-Хайтс в Куїнсе.

Встановлено, що 19 березня Тара Дрісколл, яка викладає в школі суспільствознавство, відвела хлопчика в мотель, де й зайнялася з ним сексом. Те, що відбувається, розпусниця не посоромилася записати на відео, яке потім і потрапило в руки поліції.

Першою людиною, що довідалася про злочин, стала мати потерпілого. Вона змусила його розповісти про інтимні стосунки з вчителькою, після чого жінка звернулася в поліцію.

Якби юнак був усього на рік старше, Дрісколл уникла б кримінальної відповідальності, оскільки закони штату Нью-Йорк дозволяють статеві зв'язки з 17 років.

Додамо, що Тара Дрісколл працює в школі вже п'ять років і її річна платня становить майже 57 тисяч доларів. Проте в поліції вже є на неї досьє - педагога раніше викривали в хуліганській поведінці на ґрунті вживання алкоголю.

Окружний суд Нассау випустив Тару Дрісколл під заставу в 5 тисяч доларів. При цьому їй заборонено наближатися до зґвалтованого юнака.

 

Источник: dailymail.co.uk

 

33-річна вчителька на камеру зґвалтувала в мотелі школяра

EXMO affiliate program