71-річний Отелло жорстоко розправився зі своєю співмешканкою та її братом

4 мая 2011 г. в 16:35

На Кам’янеччині пенсіонер позбавив життя 61-річну жінку та її рідного брата. Основна причина — ревнощі.


Стосунки між загиблою та її вбивцею зав’язалися ще два роки тому: вже немолодий вдівець та самотня пенсіонерка вирішили доживати віку разом. Як стверджує затриманий, два місяці вони жили душа в душу, аж поки до жінки не почав вчащати її 48-річний брат, який одразу не вподобав нового хазяїна обійстя й не оминав нагоди зайвий раз нагадати про це сестрі. Жінка врешті-решт дослухалася до порад родича й виставила коханця за двері, але той так просто не здавався. Коли чоловік повертався на роботу до Києва, дід, прихопивши різноманітної провізії та грошей, їхав до своєї коханої. Каже, що тягнуло до неї, як магнітом.


Та нещодавно найшла коса на камінь — чоловіки зустрілись. Вже кілька днів у домі гостював брат, а того дня, коли жінка пішла на базар, несподівано приїхав її співмешканець — привіз гостинців на Пасху, а коли хазяйка повернулась, дав їй ще 60 гривень надодачу.


Спочатку непримиренні вороги спілкувались доволі-таки стримано, навіть розпили пляшку горілки біля місцевої забійгайлівки, щоправда, за дідів рахунок. Але, повернувшись додому, брат знову почав вимагати від непроханого гостя назавжди забути дорогу до цієї господи. Мовляв, він знайшов більш гідного жениха для своєї сестри. Обурений такою новиною, вигнанець почав вимагати повернути йому гроші, які він витратив на дорогу і гостинці, а натомість, як він сам стверджує, отримав цілу купу стусанів від жінки та її брата. Вкрай розпечений таким ставленням до себе та непоборними ревнощами до коханої, 71-річний Отелло метнувся до літньої кухні, де під руки йому потрапив великий кухонний ніж…


Першою жертвою розлюченого ревнивця став брат хазяйки дому. Зловмисник наздогнав його біля хвіртки та наніс кілька ударів ножем у груди та спину, пробивши легеню та трахею. Отримані поранення виявилися несумісними з життям — чоловік помер на місці.


Жінка заховалася від убивці в будинку, але коли він розбив вікно, вона вискочила надвір і почала втікати від нього сусідськими подвір’ями, та на дорозі перечепилася і впала. Там її підстаркуватий Отелло і наздогнав. Він накинувся на бідолашну, наче звір — уся спина, руки й ноги в неї були вкриті колотими ранами.


Свідками кривавої розправи було чимало сусідів, вони й викликали працівників міліції та «швидку». Вбивцю затримали на місці, а жінку у вкрай важкому стані було доправлено в реанімаційне відділення центральної районної лікарні. Після складної операції вона весь час перебувала на апараті штучної вентиляції легень і, так і не прийшовши до тями, за кілька днів померла.


Проти затриманого порушено кримінальну справу за ознаками ч. 3 ст. 15 «Замах на злочин» та п. 1 ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство двох або більше осіб» Кримінального кодексу України. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним ув’язненням.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

71-річний Отелло жорстоко розправився зі своєю співмешканкою та її братом

EXMO affiliate program