78% українців вважають, що Зеленський відповідає за корупцію в країні - чому він їх вважає московськими агентами? - Арестович. ВIДЕО

17 октября 2023 г. в 17:50

Колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович заявив, що 78% громадян України вважають президента Володимира Зеленського відповідальним за "елітну корупцію".

Про це він заявив в ефірі Alpha Media, передає censor.net. "Згідно з опитуваннями, 78% українців вважають президента Зеленського відповідальним за елітну корупцію в Україні, корупцію вищих посадових осіб. Увага, він вважає 78% українців московськими агентами? Чи 78% українців колють українську суспільну думку, просуваючи кремлівські наративи щодо корупції в Україні? Ну ладно Арестович сказав, Арестович негідник, з ним все зрозуміло. 78% українців звинуватили президента, сказали, що він є для них символом корупції, вищої, елітної корупції в Україні. Вони всі московські агенти чи як?" - сказав він.

"Як же він допустив, що московський агент Михайло Ткач, Юрій Бутусов, Арестович, дозволяють собі колоти суспільство", - додав колишній радник ОП.

EXMO affiliate program