85-річна бабуся зарубала правнучку-наркоманку, яка знущалася з неї

11 апреля 2011 г. в 14:14

Правнучка жила разом з бабусею і била її, грабувала, вживала наркотики. Врешті жінка у стані афекту зарубала її сокирою.

 

У Новосибірській області 85-річну бабусю судять за вбивство власної правнучки. Її підозрюють у тому, що вона підійшла до лежачої на ліжку дівчини і завдала не менше 20 ударів сокирою в область шиї потерпілої, від яких та померла. Молода родичка била і грабувала пенсіонерку, після чого витрачала видобуток на наркотики.

85-річній жінці загрожує покарання у вигляді трьох років позбавлення волі.

За даними попереднього розслідування, 27-річна потерпіла "не мала постійного місця роботи і вела асоціальний спосіб життя". Проживаючи з 2002 року разом з літньою родичкою, вона "систематично принижувала і била прабабусю". Відібрані у пенсіонерки грошові кошти потерпіла "витрачала на алкоголь і наркотики, позбавляючи стареньку можливості гідно існувати".

У період з листопада 2008 року по липень 2010 року дівчина відбувала покарання у місцях позбавлення волі за незаконний обіг наркотиків та після звільнення знову стала проживати зі старенькою. У січні 2011 правнучка знову застосувала насильство до пенсіонерки. "Тривала психотравматична ситуація, що виникла у зв'язку з поведінкою дівчини, викликала у пенсіонерки стан раптово душевного хвилювання (афекту), внаслідок чого вона вирішила здійснити вбивство правнучки", - говориться в прес-релізі.

У відношенні старенької порушено кримінальну справу за ч.1 ст.107 КК РФ (вбивство у стані афекту).

 

Источник: tsn.ua 

 

85-річна бабуся зарубала правнучку-наркоманку, яка знущалася з неї 

EXMO affiliate program