Абітурієнтам дозволили подавати документи через Інтернет

29 апреля 2011 г. в 14:06

Міносвіти і науки, молоді та спорту України затвердило положення про проведення експерименту за електронним вступом до ВНЗ у 2011 році.

 
Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України за № 291 від 28 березня 2011 року, який зареєстрований в Міністерстві юстиції України 20 квітня 2011 року, повідомив координатор громадської ініціативи Студентський захист Андрій Черних.

"Відповідно до наказу міністерства в 2011 році подача абітурієнтами електронних заяв про надходження у вищі навчальні заклади ІІІ-ІV рівнів акредитації є добровільною, і не позбавляє абітурієнта права на особисту подачу до приймальної комісії вузу письмової заяви разом з необхідними документами", - зазначив Черних .

Електронні заяви абітурієнтів, подані в режимі он-лайн через мережу інтернет, будуть враховуватися приймальними комісіями вищих навчальних закладів як паперові, і дають право на участь у конкурсі.

"Електронна реєстрація заяви буде здійснюватися шляхом заповнення абітурієнтами в режимі он-лайн електронної форми за допомогою програмного інтерфейсу, розміщеного на інтернет-порталі "Єдиний інформаційний освітній вікно" за адресою http://ev2011.osvita.com із зазначенням вищих навчальних закладів та напрямів підготовки (спеціальностей), у конкурсному відборі яких абітурієнт бажає взяти участь відповідно до Умов прийому", - повідомив координатор громадської ініціативи Студентський захист.

Нагадаємо, в березні міністр освіти і науки Дмитро Табачник: повідомив , що абітурієнти зможуть подавати документи для вступу до вузів по інтернету.

 

Источник: tsn.ua

 

Абітурієнтам дозволили подавати документи через Інтернет

EXMO affiliate program