Адміністрація президента пересіла з "Мерседесів" на авто економ-класу

12 августа 2011 г. в 13:42

Адміністрація президента України відмовилася від використання автомобілів Mercedes-Benz, що належать автобазі Державного управління справами, пересадивши своїх співробітників на автомобілі економ-класу марки Skoda, повідомили в АП.

8.jpg

 

У повідомленні адміністрації наголошується, що АП та ДУС передали 36 автомобілів марки Mercedes-Benz, куплених у період з 1995 по 2002 рр, ДО "Автобаза ДУС" для обслуговування офіційних делегацій. Замість них для потреб обох відомств у 2010 році були закуплені 40 автомобілів економ-класу марки Skoda.

При цьому, як сказано в повідомленні, за період з 1 січня по 5 серпня 2011 року Держуправління справами легкові автомобілі на купувало.

"Безпосередньо за посадовими особами АП та ДУС були закріплені 36 автомобілів Skoda. Таку ж кількість легкових автомобілів марки Mercedes-Benz, які вивільнилися, було передано автоколоні автобази для подальшої експлуатації, пов'язаної з обслуговуванням офіційних делегацій", - йдеться в повідомленні.

В АП зазначили, що в даний момент жоден із автомобілів Mercedes-Benz, що належать ДО "Автобаза ДУС", не обслуговує співробітників президентської адміністрації. "Посадових осіб АП Ірину Акімову, Станіслава Скубашевського, Олега Рафальського, Олену Лукаш, Ганну Герман, Юрія Ладного, Андрія Гончарука, Марину Ставнійчук обслуговують автомобілі марки Skoda, куплені у 2010 році", - сказано в повідомленні.

"Співробітники АП Сергій Льовочкін і Андрій Портнов автомобілями "Автобази ДУС" не користуються", - додали в АП.

Як розповів заступник голови Головного управління забезпечення доступу до публічної інформації Адміністрації президента Олександр Хорольський, жоден із переданих "Мерседесів" не реалізовувався і знаходиться на балансі автобази для обслуговування делегацій. "Як такого механізму списування автомобілів немає – служать "до останнього", - пояснив він.

Нагадаємо, у четвер, 11 серпня, прем'єр-міністр Микола Азаров заперечив інформацію ЗМІ про здійснення дорогих державних закупівель для потреб Кабінету міністрів, міністерств і відомств.

"За півтора року уряд України не закупив жодної дорогої машини, практично ні копійки не витратив на ремонт, але продовжує мусуватися якась інформація, що абсолютно не відповідає дійсності", - сказав прем'єр.

 

Источник: comments.ua

 

Адміністрація президента пересіла з "Мерседесів" на авто економ-класу

EXMO affiliate program