Адвокат Януковича: "Власть делает все, чтобы навсегда похоронить правду о событиях на Майдане" (Видео)

8 ноября 2017 г. в 22:26

Также Виталтй Сердюк утверждает, что Янукович не давал приказов убивать людей на Майдане:

Сердюк адвокат Януковича

Адвокат четвертого президента Украины Виктора Януковича Виталий Сердюк утверждает, что власть и правоохранительные органы делают все, чтобы похоронить навсегда правду о событиях на Майдане:

"Ми не побачили відповіді на питання хто в кого стріляв. Чому ці особи не встановлені працівниками прокуратури, чому не притягнуті до відповідальності винні в заподіянні тілесних ушкоджень як протестувальникам так і працівникам міліції? Тобто весь обсяг, який ми досліджували за сьогодні свідчить про наявність великої кількості тілесних ушкоджень у обох сторін конфлікту. Але немає жодного доказу того, що ці ушкодження заподіяло конкретну особу, яка повинна нести відповідальність. Чому це відбувається? На мою переконаний ію, це робиться щоб назавжди поховати правду про події і назавжди звільнити від відповідальності фактично винних у цих подіях ", - утверждает Сердюк.

Также Виталий Сердюк утверждает, что ни в одном из документов нет фамилии Януковича.

"Серед 3 тис. листів, які ми досліджували, серед 17 томів немає жодного листка з прізвищем 4-го президента України. Кожен том ще раз підтверджує політичну складову цієї справи, так як велика кількість тілесних ушкоджень є, але жодної відповіді на питання , хто стріляв, хто завдавав пошкодження, хто давав вказівки немає. Бачимо наявність чіткої організації дій протестуючих, якими керували фактично особи, які прийшли зараз до влади ",- добавил он.«YouTube »
EXMO affiliate program