"Афганці" вчать українських школярів виживати в умовах війни

23 апреля 2014 г. в 10:09

Вінницьких дошкільнят та школярів навчають правильно діяти у випадку військової агресії в рамках тижня безпеки, який стартував у вівторок, 22 квітня. Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв'язків з громадськістю Вінницької міської ради.

 
"З 22 по 26 квітня у всіх вінницьких школах та садочках пройдуть уроки з цивільного захисту життя та здоров'я. З огляду на останні події в країні, такі навчання покликані ознайомити дошкільнят та молодь з правильною поведінкою під час надзвичайних ситуацій, чітким діям під час оголошення тривоги, евакуації в безпечні місця і наданням первинної медичної допомоги собі та одноліткам", - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, такі заходи в освітніх установах запроваджено за рішенням міської влади з огляду на події, що розгортаються на сході України. Проводяться тематичні уроки за сприяння обласного Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності.

Для старшокласників перелік необхідних знань і навичок дій в умовах військової агресії розширять. Уроки на тему"захист Вітчизни" для учнів 10 та 11 класів вінницьких шкіл проведуть учасники бойових дій в Афганістані.

У Києві жителів попереджають про план дій в разі виникнення надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Відповідні оголошення розміщують на дошках оголошень.

 

По материалам: newsru.ua

EXMO affiliate program