Агітатору прострелили ногу за розклеювання листівок

23 октября 2014 г. в 08:00

Сьогодні у місті Хмільнику на Вінниччині поранили 27 річного жителя . Чоловік розклеював агітаційні листівки в підтримку одного з кандидатів на виборчому округу №13.


"Сьогодні вдень ми розклеювали агітацію. Коли підійшли на зупинку до лікарні, витягли агітлистівку і почали її клеїти. До нас під'їхала машина. З салону вийшло четверо молодих хлопців і з матами пояснили, щоб ми звідси забиралися і що клеїти агітацію тут не можна, бо вже висить агітація іншого кандидата. Ми не погодилися знімати агітацію. Тоді до нас під'їхали ще кілька машин. З салону вийшов чоловік з травматичним пістолетом, став стріляти. Кілька вистрілів було в повітря, а потім куля потрапила в ногу- каже постраждалий. - Кілька людей на різних машинах слідкують за нами і нашим штабом вже два -три дні"


Потерпілого із кульовим пораненням госпіталізовано до Хмільницької центральної районної лікарні.


"Міліція затримала лише одного учасника нападу. Допитала тут же на вулиці і одразу відпустила, - каже місцева Ганна Кош. - Ми були в шоці, що людину, яка поранила на вулиці іншу людину так просто відпустили. Міліція відмовилась де-небудь пояснювати"


Справу із стріляниною в Хмільницькому РВ УМВС не коментують, посилаючись на таємницю слідства.

 

По материалам: Газета

 

EXMO affiliate program