Активісти впіймали одіозних командирів “Беркуту” (Відео)

6 февраля 2016 г. в 15:46

Керівників “Беркуту” і міліції, які самі били і вбивали людей, та керували убивцями, були зловлені активістами у центрі Києва.

Журналісти та активісти впіймали одіозних убивць у погонах, які керували злочинцями у правоохоронних структурах під час Майдану, передає ІНФОРМАТОР з місця подій.

Як виявилось, їх викликали працівники Міністерства Юстиції за викликом. При цьому оголосили, що, буцімто, будівлю міністерства захопили невідомі.

Журналісти і активісти почали вимагати, щоб працівники нацполіції прийняли заяву і дізналися ким є особи, яких вони вимагають затримати. Як виявилось, це був сумнозвісний учасник усіх розгонів Майдану Вадік Гумен на прізвисько “Режимний об’єкт” і Галатенко Валентин Валерійович – нині начальник райвідділу охорони громадського порядку, а під час Революції Гідності – один з активних учасників побиття і керівник убивств. Третій командир беркутів не представся, але усі співробітники поліції його добре знали. Виявляється, усі ці вбивці, неодноразово зафіксовані на фото і відео журналістів і у звітах ГПУ, пройшли переатестацію і працюють на керівних посадах нової поліції.

informator

EXMO affiliate program