Алексей Арестович: Путіна завели в глухий кут

11 августа 2017 г. в 08:17

Своїми останніми маневрами російські війська наче обгортають Україну. Пік цього обгортання –десь середина вересня. Що вони робитимуть далі, навіщо їм це – незрозуміло. Але ми можемо накреслити варіанти.

Перший. Повномасштабний наступ на Україну. Вірогідність цього маленька, але все ж таки існує, бо Путін несамовитий, санкції загнали його в глухий кут. Йому залишається або визнати поразку або намагатися спробувати грюкнути дверима і створити сильні переговорні позиції. Типу, а давайте Захід, ми зараз поторгуємось, коли у нас частина України знаходиться під окупацією. Знімайте санкції, а ми звільнимо Україну.

Останні американські санкції завели Путіна в глухий кут. 18 березня у Росії президентські вибори, а до 1-го березня американські спецслужби мають опублікувати фінансові дані на путінську верхівку, його оточення. Всі ці злочинні мільярдні схеми можуть стати відомими. З того часу як Конгрес прийняв це рішення – розпочався зворотній відлік для путінського режиму. Йому слід або визнати поразку або викладатися по-крупному. І те, що російські війська зараз прийшли в рух – не схоже на визнання поразки. Це як мінімум майданчик для створення сильних переговорних позицій для торгів або взагалі намагання зробити щось у військовому плані. Наприклад, окупувати Білорусь, напасти на Україну. Або одночасно і перше, і друге.

Можу запевнити, що українське військове керівництво і міжнародні установи про це знають, вони все відслідковують і навіть погоджують поміж собою дії щодо їх боротьби з російським окупантом.

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

obozrevatel.com

EXMO affiliate program