Арсеній Яценюк у Києві потрапив в аварію

29 марта 2011 г. в 09:20

Автомобіль, що їхав позаду Арсенія Яценюка, зачепив заднє крило авто екс-спікера ВР.

 

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк у понеділок потрапив в ДТП.

Дорожній інцидент стався в обід, коли політик прямував в спортивний зал.

ДТП за участю колишнього спікера Верховної Ради відбулося на проспекті Героїв Сталінграду.

Як повідомили в прес-службі Яценюка, Suzuki, який слідував позаду автомобіля депутата, порушив правила дорожнього руху - водій неправильно "перелаштувався" з ряду в ряд. У результаті, авто зіштовхнулися.

Пасажири двох іномарок не постраждали. На задньому крилі авто екс-спікера - Range Rover - залишилася ледь помітна подряпина.

"Сторони розійшлися мирно. Обмінялися розписками, що претензій один до одного не мають", - розповіла прес-секретар політика Іванна Коберник.

На своїй сторінці в Facebook Яценюк розповів про аварію наступне:

- Ми таки в 21-му столітті. Сьогодні мій автомобіль потрапив у дрібне ДТП - Suzuki, який рухався позаду, ледве зачепив заднє крило. Розійшлися мирно. Через 15 хвилин інформація була на одному з автофорумів, а через годину журналісти вже атакували прес-службу. Сила інтернету ...

Як повідомлялось, нещодавно з вини депутата від "Фронту змін" сталась ДТП з трагічними наслідками. Нагадаємо, близько 8 ранку 25-річний депутат Красногвардійського району від партії "Фронт Змін" на своєму "Опелі Вектра" збив 57-річну жінку, яка прямувала до трамвайної зупинки. Зробивши наїзд, "Опель" зник з місця події, але на вул. Орловській машину з характерними ушкодженнями помітив екіпаж ДАІ. Після інциденту депутат передав до обласного осередку партії заяву про зняття депутатських повноважень. Йому загрожує 8 років тюремного увязнення.
 

Источник: tsn.ua 

 

Арсеній Яценюк у Києві потрапив в аварію 

EXMO affiliate program