Аскет 5 років жив у скелі і збирав у лісі міни та гранати

9 августа 2011 г. в 16:15

У Севастополі правоохоронці натрапили на пекельного відлюдника. Щоб не датися живим у руки, чоловік підпалив сірника і кинув у схованку з порохом.

18.jpg

 

Відлюдник 5 років жив у колишньому військовому бункері, розташованому у скелі. Чоловік не потрапляв у поле зору правоохоронців, аж поки не з’ясувалось, що за аскетизмом він насправді маскує збирання зброї та вибухівки. Коли до печерника навідались правоохоронці, той вигукнув, що живим не здасться, після чого кинув запаленого сірника у склад вибухівки.

Оперативний співробітник:

На момент задержания указанного лица последний попытался уничтожить свой опасный арсенал путём поджога. И лишь благодаря слаженным действиям сотрудников правоохранительных органов удалось локализовать возгорание.

Коли оперативники вилучили арсенал, який намагався знищити чоловік, то були вражені. Якби той здетонував, від бункера і скелі залишилась тільки згадка на топографічних картах.

Денис Лактіонов, начальник Балаклавського РВ міліції:

У него были изъяты порядка 15 гранат, около 200 боеприпасов к стрелковому оружию, порох, детонаторы.

Окрім вибухівки в арсеналі знайшли в’язану шапочку з прорізями для очей, а також мобільні телефони, жіночі гаманці та прикраси. Звідки вони взялись у печері, самітник пояснив досить туманно.

За незаконне зберігання вибухових речовин чоловіку світить до 5-ти років позбавлення волі. Втім, не виключено, що покарання може подвоїтись. Як з’ясувалось, аскет полюбляв у печері диміти коноплею. Тепер затишний кам’яний бункер йому замінить тюремна камера.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Аскет 5 років жив у скелі і збирав у лісі міни та гранати



 

EXMO affiliate program