Азаров пообіцяв українцям найважчий рік в історії

21 апреля 2011 г. в 12:03

Кожна третя гривня надходжень до бюджету 2011 року буде витрачена на погашення зовнішніх боргів.

 

2011 рік стане найважчим в історії України. Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з президентом ЄБРР Томасом Міровим.

За словами прем'єра, його уряд отримав складний спадок від попередників, обтяжений борговими зобов'язаннями. "У цьому році ми повинні заплатити близько 90 млрд гривень за всіма зобов'язаннями попередників", - відзначив Азаров.

Прем'єр додав, що кожна третя гривня надходжень до бюджету 2011 року буде витрачена на погашення боргів. "За 20 років такий важкий для України рік - вперше", - зауважив Азаров.

При цьому він висловив упевненість, що економічний курс, взятий нинішнім урядом, вже приносить позитивні результати. На думку прем'єр-міністра, якщо минулий рік вдалося закінчити з дефіцитом бюджету близько 5%, то в цьому році вдасться вийти на показник у 3% або навіть в 2,5%.

Нагадаємо, віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков прогнозує, що перші результати роботи нинішньої влади, спрямовані на покращення життя, українці відчують у другій половині 2012 року.

 

Источник: gazeta.ua

 

Азаров пообіцяв українцям найважчий рік в історії

EXMO affiliate program