Бабченко розповів, коли «Л/ДНР» приєднаються до Росії

20 марта 2017 г. в 07:59

Аркадій Бабченко, російський журналіст, вважає, що самопроголошені республіки Донбасу можуть приєднатися до Росії у середньостроковій перспективі. Про це інформує replyua.net.

На його переконання, реальність такого сценарію значно зросла після того, як українська влада офіційно ввела обмеження на торгівлю з «Л/ДНР». Бабченко зауважив, що завжди вірив лише у військовий шлях повергнення підконтрольних бойовикам «республік» Києву, тобто, коли прапор України буде піднятим над захопленими територіями.

«Поки що я не помітив, щоб Україна була рішуче налаштована воювати за ці території. Будівництво української армії не відбувається тими темпами, які мали б бути, аби окупований Донбас повернувся під контроль Києва. Більше того, після офіційного розриву відносин в економічному плані можна стверджувати, що «ДНР» та «ЛНР» остаточно відійдуть до Росії. З Україною їх вже нічого не буде пов’язувати, і, зрештою, ці «республіки» визнають у Москві. Це стане підставою для того, аби Володимир Путін надав відкриту військову та економічну допомогу, а в подальшому, через якийсь час, прийняв рішення щодо включення цих територій до Росії», - переконаний Аркадій Бабченко.

replyua.net

"Всыпали" оккупантам: появилось видео жесткой ответки морпехов на обстрелы в Широкино

EXMO affiliate program