Багатодітна мати вбила і викинула на смітник новонароджених двійнят після смерті старшого сина

20 апреля 2011 г. в 14:00

Після смерті старшого сина, мати вирішила вбити своїх новонароджених дітей через небажану вагітність і наявність чотирьох дітей.

 

У Тульській області поліція затримала жінку, яку підозрюють у подвійному дітовбивство. Багатодітна мати розправилася з новонародженими двійнятами відразу після того, як її старший син помер від раку.

За даними розслідування, кілька днів тому 37-річна підозрювана, в сім'ї якої виховувалися четверо дітей, народила у власній квартирі хлопчика і дівчинку. Потім вона задушила немовлят, склала трупи в коробку і викинула її на смітник.

"У цей же день зловмисниця була затримана і вже дала свідчення. Вирішується питання про арешт жінки", - заявила керівник прес-служби слідчого управління по Тульській області Зінаїда Камінська.

Затриманій інкримінується ст.106 КК РФ (вбивство матір'ю новонародженої дитини). Злочинниці загрожує покарання до п'яти років позбавлення волі.

Додамо, що напередодні затримання жінки один з її синів помер від раку. У живих залишився ще один старший син, який в даний час проходить службу в армії, і семирічні хлопчики-близнюки.

Зі слів підозрюваної, на злочин вона зважилася через небажаність вагітності, наявності чотирьох дітей і важкої хвороби одного з них. В даний час жінка затримана і проводяться слідчі дії, спрямовані на встановлення всіх обставин події. "Вирішується питання про призначення судової експертизи для визначення психічного стану матері в момент злочину", - сказано в прес-релізі.

 

Источник: newsru.com

 

Багатодітна мати вбила і викинула на смітник новонароджених двійнят після смерті старшого сина

EXMO affiliate program