Банда жінок гвалтувала чоловіків задля продажу сперми

18 октября 2011 г. в 20:20

Поліція африканської держави Зімбабве вийшла на слід загадкової і невловимої банди гвалтівниць.

nas.jpg
Зловмисниці діяли в ритуальних цілях, а їх здобиччю ставало чоловіче сім'я. Жертв вони вишукували серед самотніх чоловіків на автотрасі, яких погоджувалися підвезти до потрібного місця.

За підозрою в причетності до серії групових згвалтувань поліція міста Гверу заарештувала в минулу неділю трьох жінок. При обшуку в їх автомобілі були знайдені три десятки використаних презерватів, пише газета The New Zimbabwe.

Збоченками виявилися 24-річна Розмарі Чаквизира, 26-річна Софі Ноквара і 24-річна Нетсаи Ноквара.

Самі заарештовані пояснюють дивну знахідку в їх транспортному засобі тим, що вони нібито займаються проституцією. Причому у дівчат такий щільний робочий графік, що вони, мовляв, просто не устигають викидати використані гумові вироби.

В четвер підозрюваних доставили в столицю Зимбабве - місто Хараре. Там пройдуть процедури упізнання. За даними поліції, за два роки банда жінок згвалтувала понад десять чоловік, причому однією з жертв став вартовий порядку. Інших жертв поліція розраховує знайти в майбутньому за допомогою зразків сперми, вилученої зі знайдених презервативів.

За розповідями потерпілих, злочинниці зазвичай самі пропонували підвезти їх "автостопом", оскільки ним, нібито, по дорозі. У автомобілі черговій жертві зазвичай давали випити напій з снодійним препаратом. Після цього чоловік у напівпритомному стані піддавався нарузі. У інших випадках зловмисниці діяли грубіше - під загрозою пістолета вони примушували жертву йти з ними в квартиру, де його так само гвалтували.

Закінчувалися ці знущання приблизно однаково. Згвалтованих чоловіків грабували і викидали на узбіччі дороги у безлюдному місці.

 

Источник: ТСН

 

Банда жінок гвалтувала чоловіків задля продажу сперми

EXMO affiliate program