Банда сутенерів змушувала жінок за відмову від проституції копати собі могили

1 июля 2011 г. в 10:42

У Пермі (Росія) банда сутенерів протягом 7 років змушувала жінок займатися проституцією, застосовуючи психологічне і фізичне насильство.

4.jpg
У разі, якщо жінки відмовлялися, члени угрупування відбирали у них паспорти, погрожували використанням травматичної зброї, вивозили на цвинтар і змушували копати собі могили.

Після розслідування правоохоронними органами, на лаві підсудних опинилися 60 людей, ще двоє членів банди сутенерів числяться в розшуку, а двоє померли під слідством, не доживши до суду.

На часі Пермський крайовий суд визнав всіх підсудних членів банди винними у злочинах проти статевої недоторканності.

Також у цій безпрецедентній справі проходять десятки потерпілих, яких зловмисники змусили займатися проституцією . А загальне число жертв перевищує 170 людей.

Мінімальний термін покарання склав 10 місяців позбавлення волі, а максимальний - 10,5 років. Сім людей були взяті під варту в залі суду.

Порядку 20 засуджених повинні будуть виплатити штраф від 100 до 200 тисяч рублів.

"Найбільші терміни отримали засуджені за тяжкі злочини - за організацію заняття проституцією, втягнення неповнолітніх із застосуванням погроз та насильства", - уточнив представник відділу державних обвинувачів прокуратури Пермського краю Сергій Бєлкін.

За його словами , одному з організаторів банди, 39-річному Едуарду Давидову, було призначено покарання у вигляді одного року позбавлення волі.

"Проте суд зарахував йому утримання під вартою, як і кільком іншим засудженим", - зазначив Бєлкін.

Процес у цій справі почався навесні 2009 року. Потерпілими визнані 34 жінки, з них 14 - неповнолітні. Підсудним інкримінувалося створення злочинного співтовариства, залучення до заняття проституцією і організація заняття проституцією.

За даними розслідування, банда діяла в Пермі з 1999 по 2006 роки. Керівників розрізнених злочинних груп об'єднав житель крайового центру Едуард Давидов.

 

Банда сутенерів змушувала жінок за відмову від проституції копати собі могили

EXMO affiliate program