Батьки вбитої на Київщині дитини, звинувачують поліцію у брехні (відео)

29 сентября 2016 г. в 13:43

Три місяці Вадим і Олена не можуть змиритися з загибеллю їхнього єдиного сина. На свято Трійці Влад разом з друзями купається в озері у Броварах, під Києвом. Раптом просто у воді підлітків б’є електричний струм.

Діти видираються на бочки, по яких іде кабель, щоби врятуватися від струму. Поряд, у воді, працює земснаряд. Його охоронець плаває неподалік, але кидає заручників напризволяще.

Діти у відчаї рятуються самі. Випливають усі, крім Влада. Викликають поліцейських, але ті також бояться лізти у воду

Місцеві рибалки разом з відпочивальниками витягують Влада на берег. За півгодини приїжджає мама хлопця. Підліток на той час - фактично мертвий.

За мить поліцейські шокують жінку – її син помер. Попередня експертиза показує на утоплення, але з підозрою на ураження струмом.

Батьки у таку версію не вірять. Їхні підозри підтверджує розгорнута експертиза: хлопець загинув не сам – він убитий

Замовник очищення водойми - комунальне підприємство «Бровари-Благоустрій». Його директор заперечує результати медичної експертизи.

Чиновник відхрещується від жодної відповідальності і скидає провину на друзів загиблого. Мовляв, це діти потопили Влада

Версію замовника земснаряду спростовують броварські депутати. Вони обстежують місце трагедії і виявляють там смертоносний кабель.

Замовник земснаряду твердить: жодного кабелю він не бачив, бо його самого не було під час візиту депутатської комісії

Правозахисники радять знайти власника земснаряду і домогтися його обвинувачення разом із замовником. Обох – за вбивчу недбалість

Батьки ходом справи не задоволені. Бо в поліції їх просто обманули. Спочатку сказали, що кабель вилучили, а потім – що він у господаря

Більше того, постраждалим від загибелі сина поліцейські визнають лише його батька. Мати – ні

Із власниками земснаряду броварським поліцейським не вдається навіть познайомитися. За три місяці слідча встигла лише написати їм листи.

«Надзвичайні новини» вирішили допомогти броварським правоохоронцям. У відкритому доступі - знайшли власника убивчого земснаряду. Це фірма «Транс-гідро-буд»

nnovosti

EXMO affiliate program