Бій під Горлівкою: бойовики понесли значні втрати і втекли

21 мая 2018 г. в 23:57

Після того, як два тижні тому ВСУ відбили у бойовиків селище Південне під Горлівкою, ті не залишають спроби повернути населений пункт під свій контроль і атакують позиції українських військових.

Про це повідомляє штаб операції Об'єднаних сил в Facebook.

"Сьогодні, 21 травня, близько 5 ранку, на південній околиці даного села була виявлена диверсійна група противника в кількості до 10 чоловік. Протидиверсійний резерв бригади висунувся на перехоплення ДРГ, зупинивши її просування і відкинувши ворога від позицій захисників України. В наслідок зіткнення ворог зазнав значні втрати і, прикриваючись шквальним мінометним вогнем своїх батарей, змушений був відійти", – йдеться в повідомленні 24-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ.

"На жаль, під час зіткнення від вогню ворога загинули двоє наших побратимів. Один з них – командир протидиверсійної групи Андрій Маслов. Він, як найближчий побратим і заступник очолив підрозділ після загибелі Володимира Майбороди, продовживши славні традиції цього підрозділу. Осколкові поранення отримали також четверо військовослужбовців, які зараз знаходяться в госпіталі, де їм надається кваліфікована медична допомога", – сказано в заяві.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program