Бійці ЗСУ дали бойовикам “прочухана” на Донбасі, є подробиці

13 января 2018 г. в 10:02

Російсько-окупаційні війська 12 січня продовжували порушувати перемир’я.

Противник зробив обстріл позицій українських захисників з мінометів, заборонених мінськими домовленостями, озброєння БМП і гранатометів, передає “Народна Правда” з посиланням на повідомлення прес-центру АТО.

Відзначається, що за добу двоє українських військових були поранені.

На Луганському напрямку бойовики ввечері, близько двох годин поспіль, вели вогонь зі 120-мм мінометів, гранатометів, озброєння БМП і зенітної установки по укріпленнях наших захисників навколо Троїцького.

Більше двох з половиною годин з короткими перервами незаконні збройні формування обстрілювали з 82-мм мінометів і піхотного озброєння захисників Луганського, а біля Катеринівки і Станиці Луганської окупанти порушували перемир’я зі стрілецької зброї. На Донецькому напрямку загарбники застосували 120-мм міномети по опорних пунктах сил АТО в районі Водяного і Широкино. Обстрілу з гранатометів різних видів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї піддалися позиції поблизу Авдіївки.

За минулу добу зафіксовано 10 обстрілів укріплень ВСУ. З огляду на те, що злочинні дії російських загарбників загрожували життю і здоров’ю військовослужбовців, в п’яти випадках українські захисники були змушені відкривати вогонь.

За даними розвідки, “6 окремий механізований полк” самопроголошеної “ЛНР” веде бойові дії проти українських військових на Луганському напрямку, в районі міста Попасна.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program