"Били в живіт і горло": на Одещині напали на багатодітну матір

2 августа 2018 г. в 23:33

В м. Роздільна Одеської області маму 11 прийомних дітей Ольгу Подусову побила місцева мешканка. Потерпіла вважає, що ця агресія викликана заздрістю до будинку, який багатодітній матері подарували волонтери.

Інцидент трапився ввечері 1 серпня. Сім'я Ольги тільки нещодавно переїхала з маленької квартири в Одесі до великого будинку в Роздільній. Через відсутність холодильника жінка змушена домовлятися з сусідами і віддавати продукти на зберігання. Саме під час одного такого "походу" за їжею на неї і накинулися, повідомила потерпіла в групі "Всі ми мамині рідні, все Подусови" в Facebook.

"Йшла повз сільський магазинчик-наливайку. Біля нього юрмилися чоловіки і жінки в стані алкогольного сп'яніння. Одна з них пішла за нами. На нас посипалася нецензурна лексика. Їй здалося мало і вона підлетіла, розвернула мене рукою, вдарила в живіт тричі ногою і двічі рукою в шию", - розповіла потерпіла деталі нападу

Однак на цьому атаки на жінку не закінчилися. Через кілька годин після цього вона повідомила, що на першому поверсі її будинку пролунав гуркіт невідомого походження.

За словами Ольги, деякі місцеві вважають, що будинок для утримання 11 дітей вона отримала не заслужено.

Ольга з дітьмиОбозреватель
EXMO affiliate program