Бізнесмен на "Тойота Прадо" ґвалтував 10-річних дівчат

9 сентября 2011 г. в 08:50

Заможній бізнесмен зґвалтував чотирьох школярок у Херсоні і двох у Запорізькій області. Ще одна чудом врятувалася. Жертвами педофіла стали дівчата у віці від 10 до 12 років.

 nasilie5.jpg

За вказаними фактами було порушено кримінальну справу за ч.3 ст.153 ККУ: "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом".


Всі злочини були вчинено за однаковою схемою. Педофіл спочатку декілька днів спостерігав за дівчатками. Потім заходив за ними в під'їзд. Коли школярки відкривали двері квартири, він підбігав, заштовхував їх всередину і ґвалтував.


У Херсоні було зґвалтувавано чотирьох двічток. П'ятою жертвою могла стала 8-річна донька співробітниці управління внутрішніх справ.


Злочинець затягнув дівчинку на 9-й поверх будинку, але школярка відразу ж почала говорити, що в неї мама міліціонер, і вона його не боїться.


У цей час з сусідньої квартири вийшла жінка, що налякало злочинця і він втік, заштовхавши дівчинку в ліфт. Сусідка, почувши крики дитини про ґвалтівника, почала з балкона кричати людям, щоб допомогли його затримати.


Тоді вдалося записати номер його автомобіля "Тойота Прадо".


Маніяком виявився житель однієї з сусідніх областей. Херсонські оперативники виїхали в рідне місто підозрюваного й зібрали всю наявну інформацію про нього, зокрема, з'ясували , що чоловік виїхав у Херсонську область нібито до знайомих.


Злочинець був затриманий в Херсоні. При затриманні він не чинив опору. Виявилось, що він директор однієї зі спортивних асоціацій, йому 35 років, одружений і матеріально забезпечений. Пізніше стало відомо, що він зґвалтував ще двох школярок у Запорізькій області.


Розглянувши матеріали кримінальної справи, суд засудив педофіла до 11 років позбавлення волі.

 

Источник: tsn.ua

 

Бізнесмен на "Тойота Прадо" ґвалтував 10-річних дівчат

EXMO affiliate program