Бог шельму мітить! На Хмельниччині крадіїв худоби, які наводили жах на селян, згубила жага наживи

11 октября 2011 г. в 15:24

Під час крадіжки злочинців безнадійно завалило у машині забитими тушами. Щоб вибратися на свободу, ті були змушені чекати приїзду міліції. 

nar4.jpg
Крадіжки худоби на Хмельниччині тривали понад три місяці. Злочинці удень стежили за пасовищами худоби, а вночі приходили та викрадали корів та коней із господарств. Жертвами різунів стали 12 великих тварин.

Під час останньої крадіжки злочинці викрали відразу двох коней. Вийти на злочинців допомогли сліди, які викрадачі та худоба залишили у ріллі. Господар худоби дійшов за ними аж до лісосмуги, після чого зрозумів, що тварин більше не побачить. Замість гнідих чоловік натрапив лише їхні копита, гриви та кров.

Крадіїв затримали по гарячих слідах. Правоохоронці наказали зупинитися підозрілому авто, однак той спробував відірватися і дременув на кукурудзяне поле, де й застряг. Після цього міліції довелося рятувати злочинців. Туші забитих тварин затисли викрадачів між сидіннями, не залишивши їм жодного шансу на втечу. Злочинцями виявились двоє безробітних, які зізнались у скоєнні крадіжок худоби на пару із ще двома подільниками.

За крадіжку худоби конокрадам світить 5 років тюрми. Однак, на переконання селян, за вбивство тварини злочинців слід було б карати так само, як і за аналогічний злочин проти людини. Адже для старих і немічних людей забиті коні та корови були чи не єдиним засобом для існування.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Бог шельму мітить! На Хмельниччині крадіїв худоби, які наводили жах на селян, згубила жага наживи

EXMO affiliate program