"Боїться самого себе": Відомий психіатр розповів про страхи Путіна

17 июля 2017 г. в 07:01

Український психіатр, дисидент і колишній політв'язень Семен Глузман відверто розповів про те, чого може боятися президент РФ Володимир Путін.

В інтерв'ю виданню "Апостроф" Семен Глузман заявив, що нинішній лідер Росії усвідомлює факт того, що заведопо програв. Ось як пояснює цю сакраментальну фразу фахівець:

"Путін програв, і він це розуміє, він же не дурна людина. Так, він відірвав собі Крим, як він вважає, вже назавжди. Але з Донецьком і Луганськом апетит виявився більше, ніж можливість. Не вийшло. Але він за характером, по- мабуть, з тих, що не поступаються. Він боїться власного народу, тому в його новій гвардії, яка підпорядковуватиметься тільки йому, величезна кількість людей. Росія - і в цьому сенсі не Україна. Тим більше, там 30% населення - мусульмани. Причому це не паризькі або англійські мусульмани, це люди, які відчувають себе по-справжньому другосортними. Досить згадати все російські серіали, де вони виглядали як бандити, тупі, що не миються, в чалмах. Насправді все пронизано ненавистю не тільки до Кавказу. Він все це розуміє, а що він може зробити? Нічого ", - заявив Глузман.

Надзвичайні новини

Русский стиль кунг-фу: натовцам это показывать нельзя. ВИДЕО

EXMO affiliate program