Бойові розбірки на Рівненщині: бойовики проти селян

9 мая 2014 г. в 20:52

Сьогодні під час перестрілки у Сарненському районі на Рівненщині постраждало десятки людей, п`ятеро з них мають серйозні поранення.


За інформацією, сьогодні вранці 100 озброєних чоловіків на вантажних автомобілях та джипах приїхали у село Олексіївка Сарненського району. Вони зупинились у центрі села та повідомляли перехожих, що відсьогодні лише вони контролюватимуть видобуток бурштину. Один з них, представився народним депутатом Володимиром Продивусом.


 Під натиском селян бойовики почали втікати та поїхали на базу, де вони жили. Сама ж база знаходиться у селі Страшеве, а її власником є колишній керівник Рівненської ОДА Василь Берташ. Селяни зуміли зупинити бойовиків та захопили їх автомобілі.


Десятеро бойовиків вдалось затримати, інші - втекли. Згідно знайдених документів, усі чоловіки з Житомирської та Київської областей. Переважно спортсмени.


Наразі селяни обурюються як так сталось, що даішники та правоохоронці пропустили в область таку кількість озброєнних людей у той час, коли самих селян по кілька разів на день зупиняють та ретельно перевіряють на блокпостах.



По материалам: charivne

EXMO affiliate program