Бойовикам нічим лагодити техніку, почали "віджимати" запчастини у цивільних

6 ноября 2018 г. в 01:09

Бойовики не тільки тероризують українську армію своїми обстрілами. Російсько-окупаційне командування за рахунок транспортних організацій на окупованих територіях збирається вирішити проблему з ремонтом своєї техніки. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Командування бойовиків взялося за відновлення пошкодженої і несправної бойової техніки, а отримують запчастини та необхідне обладнання з Росії. Однак обсяги отриманих матеріалів покривають лише 50% потреб ремонту, але "вихід" був знайдений.

"Російські окупаційні адміністрації направили керівникам місцевих транспортних організацій спеціальні "рознарядки" на постачання підрозділам російських окупаційних військ автомобільних запчастин і агрегатів, в т.ч. шляхом розукомплектування до 25% вантажних автомобілів. Зазначені дії окупантів викликали обурення працівників автомобільних підприємств, які змушені приводити робочу техніку в несправний стан, що загрожує тривалим простоєм, невиплатою заробітної плати та звільненням водіїв", – йдеться в повідомленні розвідників.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program