Бойовики “ДНР” вже придумали, як перекласти свою можливу невдачу з “виборами” на Україну

30 октября 2014 г. в 05:42

Бойовики уже готують собі «запасний аеродром». А раптом і під дулами автоматів мешканці Донеччини не захочуть іти вибирати собі «владу» з числа терористів, як тоді відчитуватись за низьку явку і витрачені гроші перед Кремлем? От терористи вже й придумали спосіб, як в разі чого списати свою невдачу на… Україну.


Терористи “Донецької народної республіки” заявляють про підготовку спецслужбами України зриву “виборів” 2 листопада. Про це повідомляє так званий офіційний сайт «уряду і Верховної ради ДНР».


“У “Донецькій народній республіці” 2 листопада 2014 р. пройдуть вибори депутатів “народної ради ДНР”. У зв’язку з цим у “міністерство державної безпеки ДНР” надходить інформація про підготовку спецслужбами та іншими радикальними силами України провокацій терористичного характеру з метою зриву виборів”, – написано в повідомленні бойовиків.


Нагадаємо, псевдовибори в “ДНР” заплановані на 2 листопада. У Росії вже заявили, що результати  цих «виборів» Кремль визнає. Президент України Петро Порошенко заявив, що докладе усіх зусиль, аби світова громадськість їх не визнала. Згідно з українським законодавством, вибори місцевої влади в цих регіонах повинні відбутися 7 грудня.

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program