Бойовики готові підкласти вибухівку під свій «парад» у Донецьку — Галушко

6 мая 2015 г. в 16:15

Бойовики готують провокації з метою звинуватити сили АТО в зриві святкування 9 травня в Донецьку.

 

Про це на брифінгу заявив заступник командувача АТО Сергій Галушко, пише 112.ua .

«Які наші прогнози та що можна очікувати від противника. На нашу думку, основні події зараз будуть відбуватися навколо 9 травня. Отримували ми не одноразово, не обґрунтовані, що нібито українська сторона готує якісь провокації у Донецьку. Кілька сигналів було про те, що готуються якісь провокації пов’язані із застосуванням вибухонебезпечних предметів, вибухових пристроїв, для того, щоб потім спровокувати щось, і потім звинуватити українську сторону в тому, що ми спробували зірвати святкування 9 травня в Донецьку», — заявив Галушко.

За його словами, є також інформація, що на підконтрольній території Україні можливі провокації і в місцях проведення масових заходів, і під обласною адміністрацією.

«Тому правоохоронні органи та інші силові структури регіону, вже кілька днів працюють в посиленому режимі», — зазначив він.

Нагадаємо, що бойовики так званої «ДНР» мають намір 9 травня в Донецьку провести свій «парад Перемоги». Зазначимо, що 5 травня, спікер АТО Андрій Лисенко повідомив, що бойовики на 9 травня готують розстріл мирних громадян, який стане приводом для масованого наступу за трьома напрямками.
 

EXMO affiliate program