Бойовики на Донбасі готують дітей до "війни з Україною": з'явилися цікаві деталі

2 ноября 2018 г. в 23:31

Окупаційні "адміністрації" на Донбасі вирішили готувати молоде покоління до протистояння з Україною з юних років. На окупованих територіях діє мережа спеціальних "підготовчих центрів". Про це повідомив у Facebook координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

За його словами, противник привчає дітей з раннього віку ненавидіти Україну і проводить з молоддю відповідну "роботу".

"У т.зв. "ДНР" за погодженням з так званим "міністерством освіти" у складі "бригад" окупаційних формувань "1 АК ДНР", а також окремих полків і батальйонів, почали функціонувати так звані "роти з допризовної підготовки і військово- патріотичного виховання молоді". Фактично, окупанти вирішили прямо з дитячого і юнацького віку тотально готувати населення окупованих територій до "війни з Україною", вибудовуючи широку мережу "підготовчих центрів", "рот" та інших структур. Це на додаток до того, що в навчальних закладах у "Л/ДНР" давно введені т.зв. "уроки мужності" та інші "військово-патріотичні "акції", – написав Тимчук.

Як уже повідомляв Дмитро Тимчук, в окупаційних військах зараз особливо виділяється одна проблема – борги по зарплаті перед особовим складом. І ось місцева "влада" придумала, як вирішити цю проблему – бойовикам хочуть віддавати чужі квартири. Водночас на Донбас для місцевих жителів завозять низькосортні товари з метою "аби збути й заробити".

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program