Брати роми заробляли тим, що вбивали водіїв таксі (відео)

26 апреля 2017 г. в 22:57

Фатальний маршрут, який неможливо спрогнозувати. Але передбачити можна одне: коли вам пропонують багато грошей - добра не чекай. Цигани гастролювали кількома містами України і заробляли з того, що просто їздили на таксі. Як таке можливо, здивуєтеся ви?

Дуже просто: водіїв брали в полон, обдирали до нитки, а для декого поїздка, за яку обіцяли велику винагороду, стала останньою в житті. Цинічних злочинців, яких ми покажемо, кожен із нас міг зустріти на вулиці.

У цій історії дивне все: двоє братів ромів спеціально приїхали з Києва до Львова, аби цілий день кататися на таксі різних операторів. Тільки уявіть собі картину: навіть не виходячи з однієї машини, вони вже замовляють іншу. Один такий дзвінок опівдні приймають диспетчери.

Нажаль підозр не було. Звичайний виклик з Ж/Д вокзалу. В базі даних вони в нас не числилися, як постійні клієнти

На цей виклик диспетчери відправляють 32-ворічного Євгена. Дорога попереду - неблизька: зі Львова до Житомира. Клієнти готові заплатити близько 7-ми тисяч гривень.

Усе почалося з Залізничного вокзалу. Саме звідси вбивці викликали таксі. Те що замовлення буде у кілька сотень кілометрів вони навіть не приховували. Тоді водій не здогадувався, що це буде остання його поїздка

Що відбувалося в автомобілі під час подорожі? Невідомо. Але замість Житомира, таксист разом із клієнтами опинився під Києвом. І там сталося найстрашніше.

Це було ножове проникаюче поранення в серце. Після чого вони пограбували: забрали гроші і забрали мобільний телефон

Це просто верх зухвалості та цинізму! Покинувши тіло вбитого водія, злочинці тут таки замовили ще одне таксі. Тепер - із Києва до Львова. Дорогою підібрали третього свого спільника: обіцяли водієві щедро розрахуватися.

20 годин убивці не відпускали таксі й годували водія обіцянками. А закінчилося тим, що наляканий водій навіть віддав їм свій телефон. Але й далі залишався заручником.

Тим часом, орієнтування на злочинців розіслали вже по всіх відділах поліції. І їх упіймали неподалік Львова. Свою нову жертву вони також везли в лісосмугу.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program