Через пожежу на кораблі в Червоному морі загинуло 197 мігрантів

6 июля 2011 г. в 10:16

В результаті пожежі, яка виникла на борту судна, що перевозило нелегальних мігрантів, загинуло, за попередніми даними, 197 людей, повідомляє Associated Press з посиланням на інформагентство Sudan Media Center.

4a.jpg

 

Судно, на борту якого знаходилися близько 200 мігрантів, прямувало з Судану в Саудівську Аравію. Через чотири години після виходу в море, коли судно знаходилося в територіальних водах Судану, на його борту виникла пожежа.

За даними Sudan Media Center, 197 осіб, що знаходилися на судні, загинули, трьох вдалося врятувати. Суданська влада організувала пошуково-рятувальну операцію в районі аварії, проте, повідомляє агентство, шансів знайти живих практично немає.

Власники судна, що загорілось - жителі Ємену - арештовані, повідомляє Sudan Media Center, не уточнюючи ніяких інших подробиць.

У територіальних водах Судану за останні кілька років сталася низка корабельних аварій суден, що перевозили нелегальних мігрантів, - як суданців, так і мешканців інших країн Африки, в першу чергу, Еритреї та Ефіопії.

 

Источник: ap.org

 

Через пожежу на кораблі в Червоному морі загинуло 197 мігрантів

EXMO affiliate program