Через недбалість чиновників загинула родина з маленькою дитиною на Запоріжжі (Відео)

11 июля 2017 г. в 21:30

Шокуюча смерть цілої сім'ї. Трьох людей потяг мпйже кілометр протягнув по рейках. Загинули дідусь, його онука та зовсім маленька правнучка, якій не було й року. Вони спеціально приїхали провідати родича з-за кордону, за тисячі кілометрів. Чому ж зустріли смерть на залізничному переїзді, який називають проклятим?

І чи зроблять, врешті, щось чиновники, котрих місцеві мешканці попереджали вже багато разів? Якимівський район Запорізької області. Залізничний переїзд біля села Кирпичного. Те, що тут сталося, просто шокувало місцевих. Під потяг потрапив легковий автомобіль.

У машині, крім водія, були пасажирка з однорічною дитиною. Локомотив протягнув їх усіх по рейках аж сімсот метрів. Шансів вижити в такій м'ясорубці не мав ніхто.

За кермом сидів сімдесяти-восьмирічний чоловік Володимир. У «Чері», разом із ним, загинули його онучка з правнучкою. Дідусь щойно забрав їх з вокзалу - приїхали провідати його аж з-за кордону. В селі Фруктовому, де й жив загиблий водій, трагедією шоковані. Вони не розуміють: навіщо Володимир натиснув на газ просто перед потягом?! Місцеві кажуть, це вже далеко не перша аварія на тому фатальному переїзді. А все тому, що на ньому навіщось прибрали шлагбаум!

Після жахливої трагедії, обстежувати злощасний переїзд примчали фахівці зі станції сигналізації та зв'язку. Ви тільки погляньте! Жодних порушень, начебто, не знайшли А чому ж від журналістів тікають?

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program