Четверо російських мажорів зґвалтували дівчину, знявши все на iPhone

23 августа 2011 г. в 11:38

У престижному приватному коледжі Лондона четверо російських мажорів гуртом зґвалтували 18-річну дівчину з Малайзії, знявши акт насилля на iPhone.

nasilie16.jpg

У середу, 24 серпня, Королівський суд Вуліджа має винести вирок щодо чотирьох ґвалтівників , пише The Daily Mail.


Насильство, яка тривало протягом двох з половиною годин, ґвалтівники знімали на iPhone. Як свідчать матеріали справи, напад був запланованим, злочинці за день до зґвалтування зняли на відео також міркування про намір його вчинити.


Росіяни з багатих сімей вчилися в престижному приватному навчальному закладі Bellerbys College в Грінвічі на півдні Лондона, річна плата за навчання в якому становить 30 тис. фунтів стерлінгів. The Daily Mail називає молодих людей "міні-олігархами".


За версією слідства, 21 серпня компанія на вечірці напоїла дівчину алкоголем. Коли вона втратила контроль, її почали ґвалтувати.


23-річний Олег Іванов, 22-річний Нораір Давтян, 19-річний Армен Симонян і 23-річний Григорій Мельников не визнали своєї провини в зґвалтуванні, заявивши, що жертва сама погодилася на статевий контакт.


Незважаючи на це, у вівторок, 23 серпня, вони були визнані винними жюрі присяжних, що складається з семи чоловіків і чотирьох жінок.


Як повідав суду прокурор Пітер Клемент, злочинці по черзі ґвалтували жертву, заохочували одне одного і цинічно коментували все, що відбувається під час зйомки. Як з'ясувалося із запису, молоді люди навіть не знали, як звуть дівчину, на яку вони напали.


Слідчі не виключають, що в напої, якими насильники пригощали дівчину, вони підмішали сильнодіючі препарати, проте достовірних доказів цього факту немає.


За словами постраждалої, випивши алкоголь, вона відчула сильну слабкість, нудоту і запаморочення. Після цього дівчина заснула, а коли прокинулася, один з обвинувачених вже займався з нею сексом.


Як розповіла жертва зґвалтування, вона хотіла зупинити хлопця, але не могла рушити з місця через дивний стан, в який вона впала після вживання алкоголю.


Потім дівчина все ж прийшла до тями і почала кричати, але це не завадило всім чотирьом продовжити акт насильства.


Коли все закінчилося, Давтян сказав жертві, щоб вона нікому не говорила про те, що трапилося. Проте дівчина його не послухала і повідомила про інцидент в поліцію.


Хоч Симонян і порадив Давтяну видалити запис з iPhone, він так і не зробив цього. Таким чином, доказ опинилася в розпорядженні слідства. Вирок у цій справі буде винесено 24 серпня, підсудні очікують його за ґратами.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23-річний росіянин Олег Іванов нібито є співробітником якогось "розвідувального відділу московської міліції".

 

Источник: tsn.ua

 

Четверо російських мажорів зґвалтували дівчину, знявши все на iPhone

EXMO affiliate program