Чия дитина сьогодні загине? На Житомирщині селяни стали заручниками дороги-убивці

27 октября 2011 г. в 14:20

На трасі Київ-Чоп, починаючи з літа, загинуло вже троє школярів.

 perex.jpg

Зупинити потік смертей люди не в змозі. Селяни щодня водять дітей до школи, яка стоїть з іншого боку дороги. Куди потраплять підлітки, ідучи на заняття – до школи чи до моргу, не може сказати ніхто.

Міжнародна траса Київ-Чоп. Дорогою щохвилини проносяться фури та вантажні автомобілі. Мешканці села Броники стали її вимушеними заручниками. Проклавши трасу, автодорожники розділили населений пункт надвоє. Селяни змушені щодня вести дітей до школи, яка залишилась на іншому боці. Такі походи вже перетворились на гру у російську рулетку.

Візит правоохоронців до села перетворився на імпровізований мітинг. Батьки школярів благали повернути на трасу патруль ДАІ. Доки той пильнував місцину, водії боялися та знижували швидкість. Та як тільки інспекторів прибрали, шофери почали просто ганяти селом та сіяти навколо себе смерть.

Правоохоронці взяли до уваги прохання людей та пообіцяли розглянути повернення патруля на проблемну ділянку. А як тимчасовий захід усіх без винятку школярів оснастили світловідбиваючими рефлекторами. Інспектори переконані – будь-які витрати на такі іграшки не співставні із ціною дитячого життя.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Чия дитина сьогодні загине? На Житомирщині селяни стали заручниками дороги-убивці

EXMO affiliate program