Чистоплотний чоловік, перехиливши чарку, ножем виховував свого неохайного сусіда

16 августа 2011 г. в 17:40

У Миколаївській області в гуртожитку чоловік поплатився життям за свою неохайність. Чистоплотний співмешканець, перехиливши чарку,  вирішив виховувати свого сусіда. Правда, той виправитися уже не мав змоги.

У миколаївському гуртожитку  чоловік не витримав неохайного сусіда і схопився за ножа. Обоє  одній кімнаті жили майже пів року. І весь час конфліктували.


Олександр Покітко, начальник Заводського РВ міліції Миколаєва:

Наш потерпевший упал от удара ножом. Подозреваемый вышел еще. Походил, попил пиво. Вернулся обратно и увидел, что наш потерпевший скончался.


Сусіди і комендант гуртожитку шоковані. Кажуть, чоловіки працювали і завжди вчасно платили за гуртожиток.  Хіба що, вдвох часто випивали.

комендант гуртожитку


Как  говорят в народе, и муху не обидит. Ничего о нем не могу плохого сказать. Второй ко мне пришел и прожил у меня всего пол года. Ну тоже любил выпивать. Ну что б так агрессивно, я никогда не замечала.


На сьогодні підозрюваний заарештований. За вбивство чоловіку загрожує від семи до 15 років ув’язнення. Навички з охайності знадобляться тепер у тюрмі – там буде кого вчити.

 

Чистоплотний чоловік, перехиливши чарку, ножем виховував свого неохайного сусіда

EXMO affiliate program