Чоловік облив горілкою дружину і підпалив зі словами: "Так у війну наших солдатів палили німці"

15 апреля 2011 г. в 21:00

У Забайкальському краї (Росія) 37-річний чоловік на очах у маленької дочки облив горілкою дружину і підпалив її.

 

При цьому чоловік спостерігав за тим, як горить дружина, і промовляв: "Ось так під час війни наших солдатів палили німці".

За даними слідства, чоловік отримав гроші за заготівлю дров і приніс для своєї 7-річної доньки гостинці - два яблука, плитку шоколаду і упаковку соку. Ну а собі з дружиною він купив чотири пляшки горілки і один лимон.

Чи то в результаті великої кількості спиртного, чи то в результаті відсутності закуски, але між подружжям виникла сварка, чоловік облив дружину горілкою і підпалив. Полум'я миттєво охопило одяг жінки. Вона не змогла загасити його відразу. При цьому чоловік спостерігав за тим, як горить дружина, і промовляв: "Ось так під час війни наших солдатів палили німці".

Жінка все-таки зуміла вибігти на вулицю, де впала в сніг і погасила палаючий одяг.
Донька, що прокинулася від криків батьків, ховалася на ліжку під ковдрою. Коли її мати зі звисаючими клаптиками обгорілого одягу, що прилип до її шкіри, згорілим волоссям на голові, повернулася в будинок, дівчинка кинулася до сусідів і бабусі за допомогою.

Постраждала жінка спробувала самостійно викликати "швидку допомогу", але чоловік не дав їй цього зробити. Тоді вона дісталася до будинку своєї матері і звідти викликала бригаду "швидкої допомоги", яка доставила потерпілу до лікарні, де їй була надана професійна медична допомога.

 

Источник: ТСН

 

Чоловік облив горілкою дружину і підпалив зі словами: "Так у війну наших солдатів палили німці"

EXMO affiliate program