Чоловік ґвалтував на камеру підлітка, вставивши в електроланцюг його геніталії

13 апреля 2011 г. в 16:22

У Росії чоловік викрав хлопчика і змусив до орального сексу. При цьому він застосовував електрошокер.

 

У Москві поліцейські затримали жителя району Ясенів, якого підозрюють у витонченому зґвалтуванні юнака. Електромонтер застосував професійні навички і погрожував підлітку жорстокими тортурами під час сексуальної наруги.

Передбачуваним педофілом є 33-річний Роман Мордовін. Оперативники вважають, що він може бути причетний до цілої серії зґвалтувань, однак поки чоловіка викрили тільки в одному злочині.

Жертвою сексуального збоченця став 16-річний школяр, який проживав у сусідньому будинку. За словами слідчих, зловмисник "запримітив юнака три місяці тому, і відтоді став вистежувати хлопчика".

"Вони часто перетиналися на зупинці - маніяк їхав на роботу (він електрик), а дитина - в школу", - розповідає слідчий Черемушкинського міжрайонного слідчого відділу по ЮЗАО Денис Касаткін.

4 квітня 2011 Мордовін підкараулив школяра в під'їзді, заткнув його рот рукою і потяг на шістнадцятий поверх будинку. Там у педофіла вже все було готове: він своїм ключем відкрив замок на горище (колишній заздалегідь спиляв) і заштовхнув юнака всередину. Погрожуючи пістолетом, злочинець змусив підлітка роздягтися догола.

Подальше змусило здригнутися навіть бувалих оперативників. "Ми з таким стикаємося педофілом вперше, - зізнається слідчий. - Перед голим хлопчиком маніяк дістав дроти від електрошокера і пристебнув їх до статевих органів своєї жертви. Сам шокер він взяв у руки, попередивши дитину, що якщо він дасть волю зубах, то він негайно натисне кнопку і хлопчик назавжди позбудеться своїх органів ".

Потім злочинець змусив спійманого підлітка зайнятися з ним оральним сексом. При цьому педофіл тримав у руках мобільний телефон, яким знімав дійство на відео.

Зробивши задумане, ґвалтівник став залякувати школяра: мовляв, якщо кому-небудь розкажеш про те, що трапилося, то ролик тут же розійдеться по всіх його друзям і однокласникам. Більш того, слюсар став шантажувати потерпілого і змусив принести йому з дому батьківські гроші.

Можливо, саме жадібність згубила маніяка, так як на пропажу грошей рано чи пізно повинні були звернути увагу батьки. Зрештою, юнак зважився розповісти про події матері. У той же вечір вона викликала міліцію, а через два дні збоченця затримали.

Романа Мордовина вирахували з кадрів відеокамер, встановлених біля під'їзду. Постраждалий школяр відразу ж упізнав педофіла, який проживає один у квартирі сусіднього будинку.

"Вже на допиті затриманий говорив, що йому потрібно було взяти кредит, і для цього він і став шантажувати хлопця, - каже слідчий Денис Касаткін. - За словами маніяка, цей юнак - єдиний, до кого він домагався".

Однак оперативники вважають, що знайдені у підозрюваного речі говорять про зворотне: у квартирі у затриманого були наручники, якими він прикував хлопчика до металевих конструкцій, маска з прорізами, електрошокер з проводами, пневматичний пістолет, розкладний ніж, диск з підлітковим порно і навіть накладні вуса для конспірації, як у Штірліца.
 

Источник: kp.ru

 

Чоловік ґвалтував на камеру підлітка, вставивши в електроланцюг його геніталії 

EXMO affiliate program