Чоловік вбив коханця дружини лопатою і розпиляв його труп на дрібні шматки

25 марта 2011 г. в 09:55

У Тверській області (РФ) чоловік, приревнувавши сусіда до своєї дружини, забив його лопатою. Тіло він вивіз до лісу, а через два місяці прибув туди з бензопилою і розчленував тіло.

 

Частину останків він закопав там же, а частину перевіз в інший район. Саме там правоохоронці і знайшли кисті двох рук, гомілки та стопи двох ніг, частини голови та шиї вбитого.

Протягом двох діб після знахідки вдалося встановити особу вбитого, а також затримати підозрюваного.

Нагадаємо, нещодавно в Росії сталося ще одне вбивство на ґрунті ревнощів. У Єкатеринбурзі чоловік під час сварки через ревнощі зарізав кухонним ножем дружину і спробував убити себе, зробивши харакірі.

42-річний чоловік протягом останніх років виїжджав на півроку на заробітки, що в сім'ї часто служило приводом для ревнощів і скандалів. Повернувшись в черговий раз з поїздки, чоловік приревнував дружину і почав скандалити. Під час сварки в запалі він схопився за ніж і з криком "Так не діставайся ж ти нікому!" зарізав жінку.

Усвідомивши те, що трапилося, вбивця подзвонив родичам і повідомив їм, що вбив дружину і має намір покінчити з собою. Ті в свою чергу, стурбовані такою заявою, викликали співробітників міліції.

Не чекаючи силовиків, чоловік спробував зробити собі харакірі кухонним ножем біля трупа дружини.
 

Источник: tsn.ua 

 

Чоловік вбив коханця дружини лопатою і розпиляв його труп на дрібні шматки 

EXMO affiliate program