Чоловік зайшов до приятеля у гості відпочити, але дізнався про чіпляння до дружини та вбив його

31 мая 2011 г. в 16:55

Слідчі з’ясували, що напередодні смерті чоловік заходив у гості до приятелів.

 

Їхній будинок стояв неподалік ставка. Господаря оселі затримали і, як з’ясувалось, недарма. Хазяїн зізнався у вбивстві та заявив, що загиблий чіплявся до його дружини. За це господар із приятелем його сильно побили.

Зізнався у злочині:

Пришёл товарищ. Попозже я узнал, что он приставал к моей жене, к её подруге. Дали ему, как говорится, по лицу, по другим частям тела.

Зізнався у злочині:

Вот здесь вот он присел, я ударил, он упал. – Упал сюда на пол?- Здесь вот. – А Александр наносил где ему удары? – Тоже здесь.

Долю побитого залицяльника вирішив приятель господаря. Чоловік пригадав, що кавалер колись працював у міліції, тому обов’язково їх покарає. Єдиним способом уникнути цього було вбивство.

Зізнався у злочині:

Так получилось, что мне товарищ говорит, что он бывший сотрудник милиции, его надо убрать. И убрали.

Приятелі відтягнули непритомного чоловіка до ставка і там учинили розправу. Людину порубали сокирою та втопили з вантажем у воді.

Олександр Стеценко, перший заступник начальника Комінтернівського РВ міліції: Один из преступников удерживал руки, а второй нанёс несколько ударов кухонным топором по шее. После этого они привязали к нему камень и скинули его в ставок.

За безглузде вбивство людини нелюдам світить 15-річна тюрма або довічне ув’язнення. Обвинувачення наполягатиме на найвищій мірі покарання.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Чоловік зайшов до приятеля у гості відпочити, але дізнався про чіпляння до дружини та вбив його

EXMO affiliate program